Actualitate

Armata Romana se antreneaza alaturi de 1.700 de soldati americani cu tancuri si blindate. Avertisment privind Pokemonii

Soldatii romani si cei americani se antreneaza in judetul Brasov, in cadrul unui exercitiu NATO.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la exercitiul militar multinational ‘Saber Guardian-16’ ce se desfasoara la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre ‘Getica’ din Cincu, judetul Brasov, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Potrivit MApN, la exercitiu iau parte peste 900 de militari din Fortele Terestre Romane, impreuna cu 1.700 de militari americani, dotati cu tancuri M1A2 Abrams si masini de lupta blindate Bradley, si cu 47 de militari canadieni, cu masini de lupta ale infanteriei.


MApN a postat si un anunt pentru fanii celui mai popular joc al momentului:

In atentia jucatorilor de #PokemonGo!

Pentru evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in cautarea de Pokemoni, va atentionam ca, astazi, incepand cu ora 9:30, se vor executa trageri de lupta in poligonul de la Cincu, judetul Brasov.

Va dorim o zi productiva!


Seria activitatilor din programul zilei de joi va debuta cu un exercitiu de traversare a raului Olt, in dreptul localitatii brasovene Voila.

„Saber Guardian-16” este un exercitiu multinational bazat pe un scenariu fictiv, avand ca scop antrenarea militarilor pentru planificarea, executarea si evaluarea actiunilor militare intr-un mediu intrunit, dezvoltand nivelul de interoperabilitate cu fortele statelor membre ale NATO, precum si promovarea cooperarii regionale cu tarile din zona Marii Negre, indeplinind cerintele de standardizare ale Aliantei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X