Timp liber

Are doar doua luni, dar Junior este deja un star datorita frezei unice. Cum i-a transformat bebelusul viata mamei sale

Are doar doua luni, dar a devenit vedeta orasului in care locuieste, iar faima lui se raspandeste rapid si peste hotare.

Baietelul de doua luni, din Marea Britanie, s-a nascut cu un par care nu are cum sa treaca neobservat. Pe langa faptul ca e lung si des, se incapataneaza sa creasca in sus. Mama copilului, Chelsea Noon, de 32 de ani, spune ca ori de cate ori iese cu Junior din casa toata lumea isi indreapta atentia spre ei.

„De obicei, imi trebuiau 40 de minute sa fac cumparaturile pe o saptamana din supermarket. Acum, cand merg cu el, stau in magazin cel putin doua ore”, a declarat pentru Daily Mirror Chelsea.

Femeia, care mai are doi copii mici, spune ca in clipa in care a venit Junior pe lume a luat prin surprindere pe toata lumea cu freza lui, dar toti cei care l-au vazut in primele lui ore de viata au fost de parere ca isi va pierde parul, asa cum se intampla la toti bebelusii. „Nu numai ca nu a cazut, dar a devenit mai aspru si mai des”, a spus femeia.

Inainte de devina mama full time, Chelsea a fost frizerita si spune ca deja are planuri mari, pe viitor, pentru freza lui Junior.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X