Bizar

Are 21 de ani, iar în fiecare seară, înainte de culcare, îşi pune pamperşi şi doarme cu o suzetă în gură! Pare nebună, dar motivul pentru care face asta e cutremurător! Multi au plâns când au aflat

Daca ai vedea-o in afara apartamentului in care locuieste, ti s-ar parea ca tanara din imaginile alaturate este cat se poate de normala.

Insa Jess, in varsta de 21 de ani, are o serie de obiceiuri care sunt extrem de ciudate si par a fi de neinteles. Cand este acasa ea se transforma intr-un bebelus, la propriu.

Tanara poarta pampersi de adulti, foloseste suzete, bea din biberon, se joaca cu papusi, se imbraca in haine croite dupa modelul celor pentru copii si chiar doarme intr-un patut similar, adaptat pentru dimensiunile ei.

Motivul pentru care face toate aceste lucruri ciudate? Aceasta reprezinta pentru ea o terapie care o ajuta sa scape de trauma unui viol suferit la varsta de doar 2 ani.„Stiu ca nu este normal ce fac, insa acesta este cel mai bun mod pentru mine de a uita ce mi s-a intamplat si de a ma bucura din nou de o copilarie inocenta, pe care nu am mai avut-o”, marturiseste Jess.

Logodnicul ei, in varsta de 24 de ani, o sustine in acest demers.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X