Astro Fun

Ar face dragoste oriunde. Trei zodii obsedate de amor

Pentru unele dintre zodii, sex-appealul se manifestă mai pregnant. Acestea au o poftă nestăvilită de a face amor, oricând şi oriunde.

Sagetator
Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt foarte active din punct de vedere sexual si intotdeauna isi vor alege partenerii cu mare grija. Manifesta o puternica dorinta de independenta, iar din aceasta cauza se poate spune ca nu sunt fidele. Sexul este foarte important pentru ele, emana o sexualitate puternica si reusesc oricand sa faca noi cuceriri.

Berbec
Cei nascuti in zodia Berbec sunt obsedati de noutate. Mereu se afla in cautare de schimbari, vor pozitii noi, obiceiuri noi, activitati noi… Totul trebuie sa se schimbe foarte repede.

Varsator
Persoanele nascute in zodia Varsator sunt foarte aeriene atunci cand vine vorba de sex. Ele au nevoie de libertate si au foarte multe aventuri de-a lungul vietii. Sunt foarte erotice si expresive si reusesc mereu sa faca noi cuceriri. Le plac jucariile erotice si intotdeauna vor fi atrase de persoanele care sunt lipsite de inhibitii.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X