Eveniment

Apelul disperat al celui mai mare geniu în viața: Lăcomia ar putea să distrugă rasa umană

Este foarte cunoscut pentru lupta pe care o poartă cu misterele Universului, dar în ultima perioadă, fizicianul Stephen Hawking este îngrijorat că lăcomia ar putea periclita rasa umană.

Profesorul universitar de la Cambridge a avertizat omenirea că inegalităţile materiale dintre indivizi şi ţări este una dintre cele mai periculoase probleme din prezent, potrivit Descoperă.

Profesorul Hawking a afirmat că bogaţia şi modul în care noi o înţelegem şi împărţim a jucat un rol crucial în decizia Brexit-ului. Acesta a simpatizat cu afirmaţia prim-ministrului Theresa May: „Trebuie să reformăm economia, pentru a le permite mai multor oameni să se bucure de prosperitatea acestei ţări”.

Stephen Hawking a afirmat că deşi el înţelege necesitatea banilor, care pe el l-au ajutat să trăiască mai mult timp în ciuda bolii, acesta nu consideră banii un lucru foarte important. Acesta a declarat că întrebările oamenilor despre valoarea posesiunii şi simţul proprietăţii au condus la crearea de noi idei în mintea oamenilor, numite „proiectul catedralei”.

Acesta a descris ideile ca fiind echivalentul construirii bisericilor imense pentru a crea „o legătură între Rai şi Pământ” în cadrul căreia o idee este creată pentru a fi preluată de generaţiile următoare.

Profesorul a declarat: „Sper ca oamenii să apeleze mult mai des la acest tip de idei, precum au făcut în trecut, deoarece ne aflăm în vremuri primejdioase, planeta şi rasa umană trebuie să facă faţă multiplelor provocări”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X