Meteo

Apar ninsorile in vestul, centrul si nordul tarii, iar vantul se inteteste. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Astazi va ninge temporar in vestul, centrul si nordul tarii, mai abundent in nordul Carpatilor Orientali si prin Maramures. In rest cerul va fi variabil, dar se va innora spre seara.

Vantul se va inteti in regiunile nord-vestice, estice si la munte si va fi viscol in Carpatii Orientali si pe crestele Muntilor Apuseni. Maximele termice se vor incadra intre minus 4 si 6 grade.

Vedem cum arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici gasim atmosfera placuta, cu mult soare. Temperaturile vor fi in usoara scadere fata de ieri.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri. Se anunta vreme buna si vantul va avea unele rabufniri.

In nordul Moldovei si in Bucovina vor fi innorari, dar si scurte perioade cu soare. Va ninge mai consistent in nordul Carpatilor Orientali, vantul se va inteti si va viscoli ninsoarea! In zona de munte a judetelor Neamt si Suceava este cod galben de vant puternic pana la ora 11. La peste 1.200 m altitudine rafalele de vant vor depasi 80-90km/h, ninsoarea va fi viscolita si vizibilitatea redusa!

In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim temperaturi putin mai mari fata de ieri, dar sub limita inghetului. Va ninge, iar in Maramures si in zona de munte se va depune un strat consistent de zapada! Vantul va avea intensificari si va viscoli ninsoarea!

Si in tinuturile vestice va fi innorat, va ninge temporar, iar temperaturile vor creste usor.

In centrul Romaniei norii vor fi numerosi; va ninge din cand in cand si vantul va sufla tare in zona de munte. Maximele termice vor creste putin.

In sud-vestul tarii se anunta innorari temporare in zonele inalte si atmosfera insorita in rest. Temperatura aerului va scadea usor.

In sudul tarii gasim vreme placuta si temperaturi putin mai mici fata de ziua trecuta.

In Bucuresti cerul va fi variabil si vantul va sufla moderat. Se va raci usor si la amiaza se vor inregistra 4 grade Celsius.

La munte va ninge mai consistent in jumatatea nordica a Carpatilor Orientali. Vantul va avea intensificari si va viscoli ninsoarea in Carpatii Orientali si pe crestele Muntilor Apuseni. Valorile termice vor fi in scadere usoara.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:
Maine pe timpul zilei va ninge slab, iar in sud trecator va fi si lapovita sau ploaie. Noaptea, ninsorile se extind in sud si in sud-est si va fi ger mai ales in jumatatea de nord a tarii.

Vineri va ninge temporar in regiunile extracarpatice si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar in Transilvania va fulgui! Se va raci transant!

Sambata va fi ger cam peste tot! Va ninge local in sud si in est, iar in rest cerul va fi variabil.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X