Meteo

ANM: Avertizare de ploi, vijelii și grindină până la sfârșitul săptămânii. Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o informare de vreme rea pentru toată țara, începând de marţi, 6 iunie, ora 16.00 şi până miercuri, 7 iunie, ora 09.00. Se anunţă furtuni violente, grindină şi ploi torenţiale.

În acest interval de timp, în vestul şi nord-vestul ţării, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, în special în după-amiaza zilei de marţi (6 iunie) şi în a doua parte a nopţii de marţi spre miercuri (6 – 7 iunie) se va accentua instabilitatea atmosferică. Vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Se vor înregistra, de asemenea, cantităţi însemnate de apă care, în intervale scurte de timp, vor depăşi local 15 – 20 l/mp şi izolat 35 l/mp.

Începând din a doua parte a zilei de miercuri (7 iunie) şi până în prima parte a nopţii de joi spre vineri (8 – 9 iunie), instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte şi în regiunile sudice, estice şi centrale.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X