Vedete straine

„Angelina Jolie s-a sinucis!” Fanilor le-a stat inima in loc cand au vazut inregistrarea in care actrita si-ar fi luat ramas bun de la viata

Angelina Jolie este cea mai cunoscuta femeie din lume, iar problemele de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada i-a ingrijorat pe multi. O presupusa inregistrare, prin care actrita isi ia ramas bun de la viata, dar si de la fanii ei, a fost postata pe internet de un farsor, iar fanilor nu le-a venit sa creada cand au vazut asta.


Un farsor a incercat sa profite de notorietatea actritei si a publicat un video fals, prin care Angelian Jolie si-ar lua ramas bun de la toti fanii, inainte de a se sinucide. Clipul s-a dovedit a fi unul fals si realizat doar pentru a te face sa dia click pe site-ul respectiv si de a creste numarul vizualizarilor.


Inregistrarea este insotita de textul: „Acest lucru este într-adevăr trist, nimeni nu merită să moară prin sinucidere. Dumnezeu va așeza totul în cele din urmă și numai El știe ce este în inima lor. Să te odihnești în Paradis și rugăciuni pentru familia ta. Rămas bun, Jolie”.

Alerta s-a instalat imediat in randul fanilor, insa si-au dat seama imediat ca actrita lor preferata a fost victima unei glume proaste.

Angelina Jolie nu este singura vedeta a carei imagine a devenit motiv de profit pentru altii. Luna trecuta, actorul Michael Douglas a aflat, in acelasi mod, de pe internet, ca „ar fi murit”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X