Vedete straine

Angelina Jolie s-a mutat cu cei șase copii într-o casă în Malibu, pentru care plătește 95.000 $. Brad Pitt s-a izolat în locuința lor din Los Angeles

Angelina Jolie se pare că nu are de gând deloc să se împace cu Brad Pitt. Actrița și-a închiriat o casă în Malibu, unde plătește 95.000 de dolari pe lună și săt acolo cu cei șase copii ai ei și ai lui Brad.

La doar câteva zile după ce s-a aflat că Angelina Jolie a semnat actele de divorț, au fost văzute camioane de mutare intrând și ieșind din căminul actorilor din Los Angeles, care se pare că mutau lucrurile actriței și ale copiilor. Potrivit TMZ, Angelina Jolie a închiriat o vilă în Malibu, pentru 95.000 de dolari pe lună.

Noua reședință a actriței ocupă o suprafață de 400 de metri pătrați și are cinci camere, cinci băi, piscină, o sală de gimnastică și o grădină mare.

Pe de altă parte, TMZ susține că Brad Pitt a rămas închis zilele acestea în casa lor din Los Felices, devastat de cererea de divorț și de ancheta federală deschisă împotriva lui, având în vedere că FBI investighează o presupusă agresiune verbală și fizică a actorului asupra unuia dintre copiii săi.

Faptele ar fi avut loc la bordul avionului privat cu care familia se întorcea din Franța la casa din Los Angeles, pe 14 septembrie. În plus, acesta și-a anunțat și absența de la premiera filmului său „Voyage Of Time”, spunând că în aceasta perioadă se va concentra mai mult pe problemele legate de familia lui.

Potrivit mass-media americane, Angelina i-ar fi blocat telefonul lui Brad Pitt pentru a evita ca actorul să o sune ori să-i trimită mesaje și acesta este total distrus de această afacere care l-a prins total nepregătit. Actrița a depus cererea la tribunal la închiderea programului. Potrivit mass-media, actorul în vârstă de 52 de ani este „total devastat și distrus” pentru că nu a crezut că amenințarea divorțului va fi definitivă, deși anterior au existat avertismente. Potrivit presei, Brad Pitt dorea să-și salveze căsnicia și era dispus să facă „totul” pentru aceasta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X