Vedete romanesti

ANDREI VERSACE le-a prezentat tuturor cum arată o notă de plată a la „Regele fiţelor“: „Uşor, că nu e bilet la pariuri ăla…“

Andrei Versace, cunoscut şi drept „Regele fiţelor“, le-a arătat recent tuturor cum se trăieşte pe picior mare, aşa că a făcut publică o imagine în care le-a se poate observa ce notă de plată a avut de achitat.

Mai exact, recent Andrei Versace s-a delectat cu fructe de mare, într-un local cu specific din Capitală, iar când a venit momentul să achite consumaţia, acesta a vrut să le arate prietenilor virtuali că este un gurmand desăvârşit, care nu se uite la bani atunci când vrea să îşi facă un capriciu. Aşa că, Versace a trebuit să scoată din portofel suma de peste 1.200 de lei, după cum se poate observa şi în fotografie.

„În linişte, frumos pe barosăneală, la o discuţie cu înotătorele astea de Mediterana. Aaa, uşor mă prăduitorilor că nu este bilet la pariuri ăla. E nota de plată, tată! Ceva light, mai bine puneam o cărămidă la bloc de ei. Vă pup şi să îmi fie de bine“, a scris Andrei Versace alături de cele două imagini postate pe Facebook.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X