Vedete romanesti

Andreea Tonciu și soțul ei și-au arătat verighetele pentru prima dată. Ce au observat fanii

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu au avut o nuntă ca în povești. Cei doi au avut sute de invitați și au trăit cel mai emoționant moment din viața lor. Pentru prima dată, de la marele eveniment, Andreea Tonciu a făcut publică o imagine în care le arată tuturor cum arată verigheta ei și a soțului ei.

Andreea Tonciu a ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături. „Inca nu-mi vine sa cred ca nunta noastra s-a incheiat. A fost minunat, a fost o zi de poveste, iar pentru asta va multumim! Ne-ati facut sa ne simtim speciali. Ma uit acum la verigheta de pe mana mea si tin sa le multumesc bijutierilor pentru frumoasele inele de cununie pe care ni le-au oferit, dovezi ale unirii noastre. Multumesc”, a scris Andreea în dreptul imaginii.


Fanii au reacționat imediat și le-au admirat acestora bijuteriile. Prietenii virtuali au remarcat imediat că verigheta Andreei este altfel decât cea a lui Daniel. „Cea mai frumoasă nuntă. Felicitări”, „Verighetele arată diferit”, au fost comentariile acestora. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au avut o nuntă ca în povești, cu cheltuieli uriașe. Chiar dacă exclusivitatea semnată cu o televiziune i-a scutit de plata locului de desfășurare a evenimentului și a unei părți din artiștii care au performat pentru invitații lor, doar în ultimele zile înainte de petrecere, mirii au achitat facturi de 35.000 de euro. Pe lista de ”cumpărături” au trecut artificiile, care i-au costat 5.000 de euro, podul de sticlă de peste piscină, alți 14.000 de euro, barul de fructe, 5.000 de euro, candy-barul, alte mii și tot așa… Din fericire pentru ei, Andreea și Daniel nu au ieșit în pagubă, ba chiar pe plus.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X