Vedete romanesti

Andreea Raicu, mărturisire surprinzătoare. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am primit un copil”

Andreea Raicu are 39 de ani și deși s-a iubit cu mulți bărbați celebrii, vedeta nu s-a căsătorit și nu s-a gândit să devină mamă, până acum. Prezentatoarea tv a vorbit pentru prima dată despre un subiect emoționant. Deși își dorește un copil, acest lucru nu este o prioritate pentru ea.

Conform unui interviu acordat revistei OK, Andreea a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă. „Este o dorinţă, dar nu este scopul vieţii mele. Şi sunt ferm convinsă că atunci când voi avea contextul potri­vit se va întâmpla. Când faci un copil, nu-l faci pentru că aşa trebuie, că-ţi cere societatea. Sau că trece timpul şi n-ai să mai poţi să-l faci. Multe femei sunt aşa: „Mă simt neîmplinită, trebuie să fac un copil“. Sau: „Căsătoria mea nu merge, trebuie să facem un copil. Trebuie să-i ofer lucrurile de care are nevoie. Şi de un mediu stabil.

În primul rând, trebuie să fii echilibrat tu, ca om, înainte. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am primit un copil până acum, n-aş fi ştiut să-l cresc. Aş fi avut multe frici, tot felul de complexe şi lucruri pe care le-am moştenit. Cred că acum aş putea să-l cresc într-un mod liber, aşa încât să se poată dezvolta singur fără să aibă ideile şi condiţionările mele.“, a spus vedeta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X