Vedete romanesti

Andreea Marin sare în apărarea lui Tuncay. Le-a închis gura tuturor

Andreea Marin sare în apărarea lui Tuncay, după ce fanii de pe contul de socializare l-au criticat dur pe acesta. Mai mult, vedeta i-a dat imediat replica unui fan, care a îndrăznit să îi spună acesteia să nu mai poarte inelul primit în dar de la soțul ei.

Andreea Marin sare în apărarea lui Tuncay, în urma mai multor mesaje răutăcioase primite din partea prietenilor virtuali. Cu eleganța care o caracterizează, bruneta a ținut să precizeze că niciodată nu își va vorbi de rou, omul pe care l-a iubit și alături de care a trăit momente frumoase.

Andreea Marin sare în apărarea lui Tuncay. „Îmi respect sentimentele”
“Dragii mei, am văzut câteva mesaje virulente la adresa unui om a cărui prezență în viața mea mi-am asumat-o. Vreau să știti că le voi sterge atunci cand le vad, spun asta pentru că nu întotdeauna reușesc să citesc toate mesajele, fiind multe. Îmi pare rău, așadar, poate vă dezamșgesc, dar eu nu voi vorbi urat despre un om langa care am trăit ani, chiar daca la finalul unei relatii în general exista aceasta tentatie în alte cazuri. Îmi respect sentimentele în fiecare moment al vietii și mi le asum.

Iar ce simt și gandesc după ce am decis eu însămi încheierea oricarei relatii, ramane pentru mine. Asa cum tot eu stiu cand, ce nu merge și evaluez daca e bine sau nu sa merg mai departe. Știu că mă susțineți și apreciez asta, dar va rog sa o faceti cu delicatețe și eleganță. Știu că puteți. Mulțumesc pentru înțelegere. Ceea ce port , îmi asum și nu încărcati un simplu inel care-mi place cu semnificații pe care nu le are”, a spus Andreea Marin.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X