Vedete romanesti

Andreea Marin renunță la “Prețuiește viața”. Care sunt motivele plecării de la TVR

Andreea Marin a fost nevoită să renunțe la emisiunea “Prețuiește viața”, de la TVR 1. Vedeta a declarat că motivul pentru care lipsește din grila de toamnă a postului public de televiziune este lipsa timpului. Soția lui Tuncay este implicate în alte proiecte.

Andreea Marin continuă să realizeze emisiunea cu acelaşi nume de la Itsy Bitsy, care a intrat în grila postului de radio pentru părinţi şi copii în primăvara acestui an. Andreea Marin va fi pe post cu un nou sezon Preţuieşte viaţa. „Nu am cum să mă ocup de vreo emisiune în această toamnă, fiindcă am un proiect ce presupune multe deplasări în străinătate. Am însă o relație foarte bună cu TVR și, când programul se va elibera, sunt interesată să colaborez”, a spus ea pentru Evz.ro.

Andreea Marin nu a mai fost dorită la TVR, în urma scandalului cu câinii maidanezi

Petiţia „Andreea Marin – afară din TVR”, a strâns în prima zi, pe 3 iulie, 2000 de semnături în favoarea concedierii vedetei din TVR, iar în prezent are 4.690 de semnături. „Dorim pe această cale să vă supunem atenției comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, în data de 2 iulie 2016.

Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR. Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate.

Menționăm că Andreea Marin a fost filmată în toată splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violentă și instigarea la ură împotriva animalelor fiind documentate în filmul ce poate fi văzut AICI. De asemenea, insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune. Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relații contractuale între televiziunea publică și Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant și anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit”, sunt argumentele aduse în petiţia „Andreea Marin – afară din TVR”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X