Vedete romanesti

Andreea Marin, mesaj dur după ce un bărbat din Constanța a susținut că a omorât 25 de câini comunitari

Andreea Marin a avut prima reacție pe contul de socializare, după ce un bărbat din Constanța a declarat că a omorât 25 de câini maidanezi, în numele vedetei tv. Prezentatoarea a ținut să lămurească problema și a mărturisit că nu este solidară cu ignoranța, prostia și minciuna. la începutul lunii, bruneta a fost atacată de mai mulți câini comunitari și a declarat atunci că a avut noroc, pentru că cineva se afla în preajmă și a salvat situația.

„Sunt anunţată de către colegii din televiziune că un „isteţ” din Constanţa se laudă pe facebook că a otrăvit 25 de câini comunitari, inducând ideea că ar fi făcut asta şi din „solidaritate” cu cei care nu-i vor pe străzi, cu alte cuvinte, inclusiv cu mine. Iar alţii abia aşteaptă să profite şi să fabuleze pe tema această. Să fie foarte clar: nu există solidaritate din partea mea cu extremiştii de vreun fel, nici cu cei ce omoară animalele, deşi au soluţii legale la îndemână de rezolvare a problemei câinilor comunitari, nici cu cei ce sunt „iubitori” fără limite, în detrimentul siguranţei oamenilor. Nu sunt solidară cu prostia, ignoranţa, minciuna şi iresponsabilitatea ce duce la extremism. Cine îşi închipuie că poate interpreta oricum vorbele mele, să deschidă bine ochii şi să mai citească o dată, atent, poziţia mea din scrisoarea adresată autorităţilor responsabile atât cu siguranţă noastră, a oamenilor, cât şi cu îngrijirea cum se cuvine a animalelor în adăposturi. Răspunsurile de la autorităţi au început de ieri să vină, au o luna la dispoziţie în mod legal să răspundă şi va voi anunţă la finalul acestui termen rezultatul acestui demers. Cât despre ” isteţul” din Constanţa, sper că autorităţile să ia măsurile legale ce se cuvin împotriva acestuia.”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

După incident, Andreea Marin a făcut plângere la Primăria Voluntari şi demersuri ca patrupedele să fie luate de autorităţi şi duse la un adăpost. Apoi, “Zâna” şi-a dat singură lovitura de graţie: s-a luat la harţă cu vecinii care au hrănit ani la rând câinii deveniţi agresivi şi le-a vorbit vulgar. Spre nenorocul ei, cineva a înregistrat-o şi a pus filmuleţul pe net.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X