Vedete romanesti

Andreea Marin, în studioul Surprize surprize. A filmat o emisiune aniversară pentru TVR | FOTO

Andreea Marin, în studioul Surprize surprize este un vis al celor mai înfocați admiratori ai vedetei, care își doresc ca emisiunea să fie reluată cu vedeta la cârmă. Deocamdată însă fosta ”Zână” a Surprizelor a filmat o emisiune pentru aniversarea de 60 de ani a TVR, chiar în studioul în care acum ceva ani aducea surprize și bucurii pentru mulți români.

Andreea Marin i-a avut drept invitați la emisiunea aniversară pe Carmen Movileanu, Cristian Țopescu și Mircea Radu și a publicat și două fotografii de la filmările care au avut loc recent. ”TVR împlinește 60 de ani în curând, a fost o bucurie să fac o incursiune în istoria televiziunii alături de cei 3 invitați speciali, în studioul Surprizelor de altădată! Vă anunț când emisiunea va fi pe micile ecrane! #tvr60”, a scris Andreea Marin pe o rețea de socializare.


Andreea Marin, în studioul Surprize surprize. Fanii au făcut o petiție
Chiar dacă Andreea Marin a fost destul de explicită în anunțul ei, fanii au crezut că ea a revenit la cârma emisiunii care a consacrat-o. ”Chiar începe? Chiar nu știam cum să adun mai multe semnături pentru petiția mea. Ah doamne, există puțin Bine în lumea asta!”, i-a scris o admiratoare. Andreea Marin i-a explicat, într-un mesaj prompt, cum stau de fapt lucrurile: ”Nu, este o emisiune dedicată TVR 60”.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, iar emisiunea de referință a rămas ”Surprize, Surprize”. Fanii ei nu au uitat edițiile din fiecare săptămână și au devenit nostalgici privind câteva fotografii de atunci publicate recent de ”Zână”, pe o rețea de socializare. Ei au făcut o petiție petru întoarecerea Andreei Marin la o nouă emisiune ”Surprize, Suprize”.

Fanii cu inițiativă au creat o petiție online care poartă numele ”Zâna Andreea din nou la Surprize, Surprize”. ”Haideți să ne aducem Zâna la locul unde merită. Avem nevoie de ea! Semnează petiția să o putem propune televiziunilor din România pentru înființarea unui nou TV show SURPRIZE SURPRIZE!!!! Avem nevoie de cât mai multe semnături!”, se arată în textul petiției.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X