Vedete romanesti

Andreea Marin divorțează după aproape trei ani de căsnicie

Andreea Marin divorțează. Andreea Marin a anunțat în această dimineață că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk.

Iată scrisoarea postată pe contul său de Facebook:

”Oameni dragi,
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul.

Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele.

Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”.

Andreea Marin divorțează. S-au căsătorit în vacanță
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au căsătorit departe de ochii curioşilor şi departe de ţară, în timp ce se aflau în vacanţă. Nunta ar fi avut loc pe 22 decembrie 2013, exact in ziua in care mireasa a implinit 39 de ani. Informaţia despre mariajul celor doi a fost dezvăluită chiar de proaspătul mire, mai tânăr cu 11 ani, pe contul său de pe un site de socializare.

Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2013, cel mai probabil, in Turcia, unde Andreea Marin mergea pentru a promova o clinica celebra, în care Tuncay lucra ca fizioterapeut. Mai târziu, când Marin a început să acuze probleme la nivelul coloanei vertebrale, medicii i-au recomandat o serie de sedinte cu un fizioterapeut si gimnastica medicala. Întâlnirile celor doi au fost tot mai dese, iar la scurt timp s-a mutat în România, unde s-a și angajat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X