Vedete romanesti

Andreea Marin divorțează, dar nu renunță la verighetă. Adio, dar rămân cu tine?

Cine să mai înțeleagă zânele? Andreea Marin pare o femeie hotărâtă, însă în ceea ce privește divorțul de medicul Tuncay Ozturk, semnalele sunt tot mai confuze.

Mai întâi, Andreea Marin a uimit pe toată lumea cu mesajul prin care anunța că ea și soțul său Tuncay Ozturk au decis că drumurile lor se despart, chiar dacă încă există sentimente. În aceeași zi însă a depus și actele de divorț la judecătorie, semn că nu s-a pus vreo clipă problema unei despărțiri amiabile, la notar.

Sâmbătă, în timp ce ”Zâna” zâmbea și părea relaxată la un eveniment la Chișinău, Tuncay Ozturk își vărsa sufletul pe o foaie (mai exact pe pagina de Facebook) și îi explica viitoarei sale foste soții cât de tare o iubește și o va mai iubi încă mulți ani de acum încolo.

Andreea Marin: ”Eu am ales liniștea”
Dacă toate admiratoarele tânărului doctor au citit pe nerăsuflate și cu lacrimi în ochi epistola, ”Zâna” nu a fost la fel de impresionată și i-a tăiat-o scurt, tot pe Facebook: ”Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa”.

Cu toate acestea, conștient sau nu, Andreea Marin dă semne că nu ar fi tocmai convinsă că a luat decizia luată. Mai exact, vedeta TV s-a prezentat la Chișinău la fel de elegantă ca întotdeauna, cu bijuterii din perle și, supriză, verigheta pe deget!


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X