Vedete romanesti

Andreea Marin, dezvăluire incredibilă despre fiica ei. “Ea nu a știut cu ce mă ocup”

Andreea Marin a făcut mărturisiri surprinzătoare despre fiica ei. Vedeta recunoaște că mult timp, Violeta nu a știut că mama ei este o vedetă. Până într-o zi, caând a venit de la școală și a pus-o să recunoască totul.

Andreea Marin a recunoscut totul în cadrul unei emisiuni tv. Vedeta i-a ascuns fiicei sale că este o persoană publică extrem de apreciată. „Eu am mers cumva la o extremă. De exemplu, copilul meu nu mă urmăreşte la televizor, pentru că noi nu urmărim televiziunea la noi acasă. (…) Eu nu deschid televizorul, spunându-i copilului meu: «Urmăreşte-mă!» Până acum vreun an de zile, ea nu a ştiut exact cu ce mă ocup.

I-am spus că sunt jurnalist, că mami ajută oameni, comunităţi, că am anumite proiecte. Am luat-o uneori cu mine, să vadă, efectiv, cu ce ne ocupăm în partea aceasta umanitară, pentru că mi s-a părut mai relevantă pentru formarea unui copil şi pentru orizontul său, dar nu i-am spus «Deschide televizorul, să o vezi pe mami».

Aşa că ea nu a crescut cu ideea că mama e vreo persoană specială care apare la televizor. De tatăl ei ştia, că îl văzuse în concerte, dar eu am vrut să mă perceapă exact ca pe o mamă, şi atât! Consider că este foarte important să îşi ţină nasul aproape de pământ, şi nu undeva în nori. S-a întâmplat ca la şcoală să afle mai multe şi să vină într-o zi şi să îmi spună: «Mami, recunoaşte, tu eşti vedetă!»„, a mărturisit Andreea Marin, într-un interviu televizat.

Andreea Marin a renunțat la „Prețuiește viața”

Andreea Marin a fost nevoită să renunțe la emisiunea “Prețuiește viața”, de la TVR 1. Vedeta a declarat că motivul pentru care lipsește din grila de toamnă a postului public de televiziune este lipsa timpului. Soția lui Tuncay este implicată în alte proiecte. Andreea Marin continuă să realizeze emisiunea cu acelaşi nume de la Itsy Bitsy, care a intrat în grila postului de radio pentru părinţi şi copii în primăvara acestui an. Andreea Marin va fi pe post cu un nou sezon Preţuieşte viaţa. „Nu am cum să mă ocup de vreo emisiune în această toamnă, fiindcă am un proiect ce presupune multe deplasări în străinătate. Am însă o relație foarte bună cu TVR și, când programul se va elibera, sunt interesată să colaborez”, a spus ea pentru Evz.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X