Vedete romanesti

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk. Își separă și afacerile!

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk. Ea păstrează legătura cu foștii șefi ai lui Tuncay și cu clinica din Turcia, acolo unde l-a și cunoscut, dar nu și cu încă soțul său.

Andreea Marin anunța, în urmă cu câteva săptămâni, divorțul de fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, după o poveste de dragoste ce a durat trei ani. La scurt timp, acesta s-a întors pentru o perioadă, în țara sa natală. El a ținut doar să precizeze că nu infidelitatea sa ar fi fost motivul care ar fi dus la respectiva separare. Zâna a fost cea care decis să o ia pe alt drum. Și se pare că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu încă soțul său turc. Nici măcar în afaceri! Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk, din toate punctele de vedere. În curând, ea va avea un nou proiect cu clinica la care acesta a lucrat și cu care fizioterapeutul ține încă legătura. Iar Tuncay nu va fi implicat sub nicio formă în planurile ei.

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk: nu-l mai include în proiectele sale
Nici măcar afacerea pe care Andreea și Tuncay o aveau împreună, în România, nu-i mai ține legați unul de altul. Asta în ciuda faptului că vedeta a contribuit și ea, financiar, la punerea pe picioare a Centrului de Medicină din buricul Capitalei. Întrebată de parteneriatele profesionale pe care ar continua să le aibă cu Tuncay, Zâna a fost cât se poate de clară. Răspunsul său a fost un ”nu” categoric. La respectiva clinică, majoritatea medicilor sunt de naționalitate turcă, aceștia fiind aduși chiar de Tuncay.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X