Vedete romanesti

Andreea Marin a acordat primul interviu după ce a anunțat că divorțează

Andreea Marin a vorbit pentru prima dată public după ce a anunțat că divorțează de soțul ei, Tuncay Ozturk. Vestea că se desparte de soțul ei a șocat lumea mondenă, care nu se aștepta ca vedeta să treacă și prin al treilea divorț.

„Faptul că stăm în aceeaşi cameră unii cu alţii nu înseamnă că şi comunicăm unii cu alţii. Faptul că dăm de la distanţă mesaje prin SMS nu înseamnă neapărat că mai suntem în stare să mai şi simţim ce butonăm în mare grabă. «Te iubi, nu pot să vb» Foarte romantic. Unde sunt scrisorile parfumate de altă dată? Dar unde e pur şi simplu contactul dintre oameni faţă în faţă, ochi în ochi? Nu, în ziua de astăzi avem nevoie de intermediari (…)„, a declarat Andreea Marin în fața a circa 500 de femei, în cadrul unei conferințe.

După aproximativ doi ani de iubire intensă, Andreeea Marin a anunțat că divorțează.

„Oameni dragi, Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, se arată într-o scrisoare postată de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X