Vedete romanesti

Andreea Bănică, mesaj de mii de like-uri. Ce i-a impresionat pe fanii cântăreței

Andreea Bănică mai are doar două săptămâni până să devină mamă pentru a doua oară. Cântăreața a publicat la prima oră a dimineții o fotografie în care apare alături de fiica ei, iar mesajul artistei i-a impresionat pe fanii ei.

„Neaţa! Eu nu prea mai dorm, iar Sofi se trezeşte devreme cu gândul la citit”, a scris Andreea Bănică, în dreptul fotografiei în care apare alături de fetița ei.


Fanii au rămas impresionați de faptul că fetița Andreei Bănică are ca hobby cititul, de la o vârstă fragedă. „Ce frumos un copil care citeste! Aici in Italia parintii nu se gandesc sa transmita aceasta pasiune importanta, numai telefoane vad in mana copiilor”, „Ce mă bucur că citeşte din cărţi. Copiii de azi nu prea citesc şi cei care o fac, citesc online. Nimic nu se compară cu mirosul de carte”, „E bine că citeşte de dimineaţă. Eu mă rog de băieţelul meu să citească şi nu vrea”, sunt câteva din mesajele pe care le-a primit Andreea Bănică.

Artista le-a mărturisit prietenilor virtuali că fetița ei citește din plăcere și a sfătuit părinții să își lase copiii să descopere singuri plăcerea de a citi și să nu facă din această activitate o obligație.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X