Vedete romanesti

Andreea Bălan pare hotărâtă să se dedice maternității. Înlocuită la ”Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan a născut, ieri, o fetiță de nota 10, într-o clinică privată din București, așa cum șade bine oricărei vedete. Treburile la Antena 1 însă, au rămas neterminate. Deși a anunțat că va reveni repede la treabă, producătorii emisiunii în cadrul căreia e jurat și-au luat măsuri de siguranță.

Ella, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea a primit nota 10 la naștere și a avut o greutate de 3,270 de grame și 49 de centimetri lungime. Micuța a venit pe lume cu o zi și câteva ore mai devreme, decât plănuise Andreea. Deși anunțase că va face cezariana azi, cântăreața a intrat în travaliu duminică dimineața, reprogramat operația pentru ora 15.00, dar la 12 era déjà mamă.

„Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, le-a mărturisit Andreea fanilor, după ce a postat o fotografie cu mânuța bebelușului. Andreea Bălan a făcut anunțul că s-a internat, pe Facebook: „Sunt pregătită! Am emoţii mari dar sunt pregătită! De când aştept ziua asta!”.

Andreea Bălan a născut la o clinică privată din Capitală, unde pachetul VIP a costat 3.000 de euro. Cântăreața s-a ocupat de tot, inclusiv de pachetul de recoltat celule stem, pe care a reușit să-l obțină în sistem barter. Ea beneficiază de toate condițiile, inclusiv de consiliere după naștere și sfaturi privind îngrijirea unui nou-născut. Artista este însă cât se poate de documentată în această privință, asta pentru că ea a studiat mai multe cărți de specialitate, pentru a nu fi luată pe nepregătite.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X