Vedete romanesti

Andreea Bălan are o fetiță cuminte. O alăptează doar parțial

Andrea Bălan are o fetiță cuminte. Artista a fost nevoită să se întoarcă la muncă, la filmările emisiunii din juriul căreia face parte. În lipsa ei, micuța este hrănită de iubitul vedetei și de mama acesteia

Are mama o fetiță frumușică foc! Mai mult, Ella, micuța Andreei Bălan este și foarte cuminte. Bebelușa doarme toată ziua și plânge doar atunci când îi este foame..

”Dacă nu-i dăm papa la timp, am pus-o cu ea”, le-au povestit apropiaților cei doi părinți.


Andreea Bălan are o fetiță cuminte care plânge foarte puțin
Ella mănâncă la trei ore, iar atunci când Andreea este plecată la filmări, de ea se ocupă George, iubitul vedetei, și mama acesteia, care s-a pensionat special pentru a avea grijă de prima sa nepoțică. Dat fiind faptul că vedeta s-a întors la muncă, ea mai alăpează doar parțial. În rest, fetița este hrănită cu biberonul.

Chiar dacă este mamă de nicio lună, Andreea nu are restanțe la somn, asta pentru că micuța sa nu-i dă prea multe bătăi de cap. În plus, vedeta are un mare sprijin în George. Acesta a preluat cam toate sarcinile. El e cel care merge la cumpărături, scoate cei doi câini afară și are grijă ca fetiței să nu-i lipsească nimic.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X