Vedete romanesti

Andreea Bălan a născut. Ella a venit pe lume mai devreme

Andreea Bălan a născut. Vedeta s-a internat într-o clinică privată, acolo a dat naștere, duminică, primului ei copil cu George Burcea, Ella.

UPDATE ora 13:10. La scurt timp după ce a născut, Andreea Bălan a făcut publică prima fotografie cu Ella.

Andreea Bălan a născut mai devreme decât era programat. Vedeta s-a programat pentru cezariană în jurul orei 15, dar Ella a venit pe lume cu câteva ore mai repede, deoarece cântăreața a avut contracții duminică dimineață.

Andreea Bălan a făcut anunțul că s-a internat la o clinică privată pe Facebook și a spus că are emoții foarte mari. „Sunt pregătită! Am emoţii mari dar sunt pregătită! De când aştept ziua asta!”, a scris cântăreața pe Facebook.

Fanii au sărit imediat să o felicite și să o încurajeze. „Să te ajute bunul Dumnezeu să treci cu bine, să ai mult curaj, Ella să vină sănătoasă pe lume şi în foarte puţin timp îţi vei ţine îngeraşul în braţe”, „Naştere uşoară şi să fiţi sănătoase”, „Doamne ajută să treci cu bine şi să ai noroc şi fericire toată viaţa alături de micuţa ta”, i-au scris fanii.

Andreea Bălan a născut la o clinică privată din Capitală, unde pachetul VIP a costat 3.000 de euro. Cântăreața s-a ocupat de tot, inclusiv de pachetul de recoltat celule stem, pe care a reușit să-l obțină în sistem barter. Ea beneficiază de toate condițiile, inclusiv de consiliere după naștere și sfaturi privind îngrijirea unui nou-născut. Artista este însă cât se poate de documentată în această privință, asta pentru că ea a studiat mai multe cărți de specialitate, pentru a nu fi luată pe nepregătite.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X