Uncategorized

Andra și Cătălin Maruță se dau în spectacol în fața tuturor. Ipostaza în care nu au mai fost văzuți

Andra și Cătălin Maruță se dau în spectacol în fața tuturor. Întreaga scenă va avea loc la emisiunea lui Bobonete. Două super echipe se vor distra pe cinste, în noua ediție “Jocuri de celebritate”, alături de Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă la Jocuri de celebritate.

Andra și Cătălin Maruță se dau în spectacol în fața tuturor. Cele două canapele din sufrageria lui Bobonete îi vor găzdui pe Andra și Benny Adegbuyi, în echipa lui Paul Ipate și pe Cătălin Măruță și Giulia Angelescu în echipa lui Octavian Strunilă.Energia explozivă, spiritul de competiție și voia bună sunt principalele caracteristici ale ediției de miercuri. Încă de la prima probă, Frăția numelor, atmosfera se va încinge, iar hohotele de râș și glumele bune se vor ține lanț.

Andra și Cătălin Maruță se dau în spectacol în fața tuturor. Interpreta se tăvălește pe jos
Va fi o ediție plină de surprize, care o va face pe Andra să se tăvălească pe jos de râs. O piesă celebră din Ferma vedetelor va fi cântă de Paul și Benny la voce, iar la acordeon de multi-talentatul Octavian Strunilă. Răsturnări de situație, cântece greu de recunoscut, destinații cu definiții înșelătoare și reacțiile memorabile sunt doar câteve elemente ce garantează distracție maximă la Jocuri de celebritate. Cei doi invitați speciali vor să îi ia banii lui Bobo cu orice preț. Alex, invitatul lui Cătălin Măruță, dorește să investească în mașina lui, Joiana, iar Ciprian, prietenul lui Benny Adegbuyi, își dorește să investească în el pentru a-și dezvolta în continuare cariera de luptător.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X