Vedete romanesti

Andra, ”nașa” mirilor din toată lumea. A ajuns pe coloana sonoră a albumelor lor de nuntă

Andra se bucură în prezent de mare succes internațional. Piesele artistei din România au început să fie descoperite de oameni din toate colțurile lumii, mai ales după succesul înregistrat de colaborarea sa cu David Bisbal, “Without You”, videoclip ce a ajuns la peste 74 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Astfel se face că “Love Can Save It All”, varianta în engleză a melodiei “Iubirea schimbă tot”, a devenit una dintre piesele de referință ale mirilor de pretutindeni. Mai exact, cupluri de pe toate meridianele aleg să folosească piesa artistei din România ca și coloană sonoră a filmului lor de nuntă. Cele mai recente exemple în acest sens vin din Albania și Turcia.

Andra, amintire pentru turci și albanezi
Astfel, Romario și Mirela, doi tineri albanezi, au realizat un film care prezintă povestea lor de iubire și pregătirile pentru marele eveniment din viața lor. Au ales un domeniu superb cu un palat alb, impozant, și o grădină idilică. Momentele speciale au fost filmate și montate pentru a le rămâne amintire toată viața, iar, ca și coloană sonoră a acestui inedit album de nuntă, ei au ales piesa Andrei, “Love Can Save It All”.

Piesa Andrei a fost aleasă ca și o coloană sonoră și de un cuplu din Turcia. Șule și Serkan s-au filmat în ziua nunții și, la fel ca și cei din Albania, mirii din Turcia au ales o singură piesă din sutele de variante luate în calcul: melodia Andrei, “Love Can Save It All”.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X