Vedete romanesti

Andra adună comori în cer. E ”mamă” pentru patru măicuțe

Mereu prezentă în viața publică, zâmbitoare în fața camerelor de luat vederi și stăpână pe sine la orice declanșare a aparatului de fotografiat, Andra are un loc de suflet, unde uită de toate și se regăsește pe sine. Este refugiul pe care soțul ei Cătălin Măruță i l-a oferit.

În urmă cu aproape 11 ani, Cătălin Măruță descoperea absolut întâmplător un colț de Rai. Drumul lui a trecut, dintr-o întâmplare fericită, pe la mănăstirea Pasărea, după cum chiar el povestea cu ceva vreme în urmă apropiaților. Acolo, a fost recunoscut de o măicuță a cărei bunătate și pace interioară l-au sedus și a vrut să se întoarcă. Și s-a tot întors până când colțul de Rai de la Pasărea i-a devenit refugiu departe de tumultul lumii în care trăiește și în care muncește. În viața lui a apărut Andra și, se pare, a fost mai mult decât fericit să o introducă în liniștita comunitate de la margina Bucureștiului. Artista a fost îndrăgită rapid de măicuțe și soții Măruță au devenit de-ai casei, continuând să meargă contant acolo unde un fel de a doua familie le-au devenit patru călugărițe care împart în armonie aceeași chilie.

Vacanțe surpriză la Mormântul Sfânt


Deși nimeni nu le-a cerut nimic, Andra și Cătălin nu au rămas indiferenți la neajunsurile lor și, la fiecare vizită, le-au adus tot ce-au crezut ei că le va folosi: mâncare, obiecte gospodărești de care au mare nevoie și asigurarea că oricând au nevoie de ceva nu trebuie decât să-i sune și să spună.

Și, cum din vorbă în vorbă, au aflat că marele vis al două dintre ele este să vadă Mormântul Sfânt înainte să moară, Andra și Măruță s-au ocupat de tot ce a fost necesar pentru a le trimite în Israel. Iar fericirea lor le-a fost mai mult decât recompensă.

Contactată telefonic pentru detalii referitoare la relația specială pe care o are cu cele patru măicuțe de la Pasărea, Andra s-a rezumat la a spune: ”Este un lucru pentru suflet, nu un lucru pe care să-l povestesc”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X