ShowBiz

Anca de la Strehaia, apariție spectaculoasă. S-a transformat total

Anca de la Strehaia, apariție spectaculoasă, în direct la tv. Leo, soțul femeii a avut parte de o surpriză de proporții, când mama copiilor lui a apărut așa cum nu a mai văzut-o până acum.

Anca de la Strehaia, apariție spectaculoasă într-un platou de televiziune, acolo unde a venit alături tatăl copiilor ei, dar și de soția acestuia Dana „Criminala”. „Vreau sa continui cu Leo. Dacă voiam sa ma joc cu el, îi luam mințile demult. Chiar o urăsc pe Dana, Nu joc teatru, pur si simplu nu vreau să o văd în fața mea. Cu toate cu care a vorbit Leo nu s-a căsatorit pana acum. Eu cred ca Dana l-a fortat cu ceva, l-a obligat. L-a momit cu gura, cu buzele și îl duce și mai departe”, a spus Anca la Kanal D.


Anca de la Strehaia, dezvăluiri din viața de cuplu
Anca a vorbit si despre viața ei amoroasă și a marturisit ca s-a simtit…ca o amanta, din cauza escapadelor sotului ei. „Ce pot sa faca un barbat si o femeie in dormitor? Mi-a plăcut sa fiu amantă. A fost altceva, ca atunci cand era el mai tanar. Am simtit ca a fost cum era el inainte. Sotul meu cu care m-am casatorit de la 13 ani. Aș vrea să vin și eu la București, să îmi ia și mie o casă și să mai vina din cand în când la mine ca amanții”, a mai spus ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X