Vedete romanesti

Anamaria Prodan se machiază dezbrăcată. A încins atmosfera în mediul virtual

Anamaria Prodan se machiază dezbrăcată. Soția lui Reghe a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare doar în sutien. Fotografia este realizată înainte ca vedeta să intre în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Anamaria Prodan se machiază dezbrăcată. De când a slăbit, sexy impresara nu ezită să poarte cele mai spectaculoase ținute, care îi pun în vedere noua siluetă. De data asta, Anamaria a arătat fanilor, mai mult decât se așteptau.

Anamaria Prodan se machiază dezbrăcată. A slăbit într-un timp record

Anamaria Prodan a slăbit, iar acum are silueta mult dorită. Însă, nu puţini au fost cei care s-au întrebat cum a reuşit să dea jos atâtea kilograme într-un timp scurt. Sexy-impresara a dezvăluit dieta minune. Acum că are un trup fără cusur, Anamaria Prodan le-a împărtăşit fanilor secretul ei. ”Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat AnaMaria Prodan pentru o emisiune Tv.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X