Vedete romanesti

Anamaria Prodan, moment dificil în Arabia Saudită: ”M-a luat de mână și m-a zguduit”

Anamaria Prodan este căsătorită de opt ani cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, și i-a fost alături tot timpul în cariersa lui de antrenor. Inclusiv în perioada în care acesta a antrenat o echipă din Arabia Saudită și a fost nevoită să se mute în Riad.

Recent, Anamaria Prodan a relatat prin ce a trecut în Arabia Saudită, din cauza legilor stricte care există în această țară. ”Eram în Mall în Riad. Nu mi-am acoperit capul și mă plimbam liniștită. La un moment dat, m-a luat cineva de mână și m-a zguduit. Era o femeie de la Poliția Religioasă care vorbea cu mine în arabă. M-au olbigat să-mi acopăr capul cu val”, a povestit Anamaria Prodan, într-un interviu acordat site-ului mykindofparadise.ro.

Familia Prodan-Reghecampf a locuit, în Riadh, într-un cartier american, destinat exclusiv diplomaţilor, All Bustan Village. Casa în care au stat era uriaşă, cu 5 camere mari la parter şi alte 5 la etaj, plus o curte generoasă, în care au avut piscină şi un loc special amenajat pentru grătar. Fiecare copil a avut camera lui – Laur jr are chiar şi un loc de joacă -, părinţii şi-au făcut birouri, bucătăria foarte mare şi complet utilată, iar în living trona un televizor enorm, la care familia urmărea meciurile importante din toată lumea.

Anamaria Prodan este a doua soție a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul echipei Steaua București a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au divorțat în anul 2007, după 13 ani de căsnicie. Cei doi au avut împreună o fată, care a murit, și ulterior au devenit părinții unui băiat pe nume Luca. La câțiva ani după divortț, Mariana Pfeiffer a acuzat-o pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul și i-a distrus familia.

Și Anamaria Prodan se află la a doua căsnicie. Ea a fost căsătorită între 1998 şi 2007 cu fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Din căsnicia lor rezultând fetiţele Rebecca şi Sarah. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X