Sport

Anamaria Prodan, despre războiul cu Giovanni Becali: A fost „de mafie”. Am avut bodyguard, am cerut protecţie la Ambasada SUA

Anamaria Prodan a povestit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre începuturile sale ca impresar, când a dus o luptă acerbă cu fraţii Becali pentru ocuparea unui loc pe piaţa transferurilor de jucători.

„Din punctul meu de vedere a fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! De regulă, eu nu port dușmănie, chiar mă rog pentru toţi dușmanii mei, dar pe el nu o să pot să-l iert niciodată. Am avut niște momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depășit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmărește vreo mașină, dacă ne poate face cineva rău”, a povestit Anamaria Prodan, în interviul pentru Gazeta Sporturilor.

„M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade… Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1.

Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe Giovanni să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană și am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României.

Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăiește ce-am trăit eu! Și pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbaliști ai României?

Eu cred că un bărbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat adevărat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil de 13 ani”, a mai povestit soţia actualului antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X