Vedete romanesti

Anamaria Prodan, despre Dumnezeu: ”L-am întâlnit făcând dragoste”

Anamaria Prodan, despre Dumnezeu crede că este prezent în toate lucrurile și acțiunile. Ea a mărturisit asta într-o postare pe rețelele de socializare.

Într-o postare pe Facebook, prietenii virtuali ai vedetei au aflat ce crede Anamaria Prodan despre Dumnezeu.

”L-am întâlnit pe Dumnezeu în dureri și singurătăți…L-am întâlnit, visând..L-am întâlnit în ochii copiilor. Mă privea, zâmbind. L-am întâlnit, iertând. L-am întâlnit în bucurii. L-am întâlnit în nopți târzii, când mă îmbrățișam singură. L-am întâlnit în oameni care m-au iubit. L-am întâlnit în oameni pe care nu i-am putut iubi. L-am întâlnit făcând dragoste. L-am întâlnit în răsărit și la apus. L-am întâlnit în speranță. L-am întâlnit în amintirile copilăriei.

L-am întâlnit pe Dumnezeu în liniște, în poezie, în lume. L-am întâlnit în sinceritate. L-am întâlnit când nu era nimeni în jurul meu. L-am întâlnit în mijlocul tuturor. L-am întâlnit plângând, zâmbind, iubind. L-am întâlnit plimbându-mă pe stradă. L-am întâlnit și-n unele prietenii. L-am întâlnit în vorbe calde și în gesturi mici. L-am întâlnit în casa unor oameni care se priveau cu drag. L-am întâlnit acasă. L-am întâlnit cu inima mereu deschisă…”, a scris Anamaria Prodan, despre Dumnezeu.

Anamaria Prodan, moment dificil în Arabia Saudită

Anamaria Prodan este căsătorită de opt ani cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, și i-a fost alături tot timpul în cariersa lui de antrenor. Inclusiv în perioada în care acesta a antrenat o echipă din Arabia Saudită și a fost nevoită să se mute în Riad. Recent, Anamaria Prodan a relatat prin ce a trecut în Arabia Saudită, din cauza legilor stricte care există în această țară. ”Eram în Mall în Riad. Nu mi-am acoperit capul și mă plimbam liniștită. La un moment dat, m-a luat cineva de mână și m-a zguduit. Era o femeie de la Poliția Religioasă care vorbea cu mine în arabă. M-au olbigat să-mi acopăr capul cu val”, a povestit Anamaria Prodan, într-un interviu acordat site-ului mykindofparadise.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X