Vedete straine

Ana Maria Orozco este complet transformata! Cum arata acum Betty cea Urata

Ana Maria Orozco a devenit cunoscuta dupa ce a primit rolul vietii ei si a dat viata personajului Beatriz Pinzon Solano, o femeie uratica, care i-a cucerit pe toti insa cu inteligenta sa.

Daca in telenovela era extrem de atenta cu tinutele si purta fuste lungi, bluze fara decolteu si parul nearanjat, in viata reala, Ana este mereu atenta cu felul in care apare in fata fanilor.

In cele mai recente imagini Ana i-a cucerit imediat pe fani. Actrita este frumoasa, naturala si afiseaza mereu o atitudine plina de incredere.


Recent, Ana Maria Orozco a pozat nud in revista SoHo. In varsta de 42 de ani a renuntat la inhibitii si s-a lasat fotografiata intr-un pictorial incendiar.

Mama a doi copii, Ana Maria nu s-a lasat intimidata de obiectivul camerei de fotografiat si a declarat chiar ca s-a simtit relaxata in timpul sedintei foto.

Potrivit site-ului TVnotas, actrita a declarat ca este fericita pentru alegerea facuta: „Nu mi s-a mai propus sa pozez nud, asa ca atunci cand am avut ocazia mi-am spus <>”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X