Util

Amestecul din trei ingrediente care îți redă frumusețea părului

Visezi la un păr bogat și strălucitor? Vara aceasta este foarte ușor să obții acest lucru, cu doar trei ingrediente. Pe lângă aspectul mai bogat și mai strălucitor, acest amestec-minunecare îți va lăsa părul suplu și mătăsos, astfel încât va fi și mai ușor de coafat!

Pentru a te bucura de toate aceste avantaje, tot ce trebuie să faci e să amesteci trei ingrediente pe care le ai deja in casa – scorțișoară, balsam pentru păr și miere!

Ia, așadar, 3 lingurițe de scorțișoară, 5 lingurițe de balsam și 3 lingurițe de miere și amestecă-le bine într-un recipient. Aplică apoi tratamentul pe părul umezit în prealabil și lasă-l să acționeze 20 de minute. La final spală-te ca de obicei, folosind șamponul preferat.

Atât mierea, cât și scorțișoara conțin vitamine și antioxidanți care repară firul de păr, îi stimulează creșterea și îi redau aspectul frumos și sănătos.

Tratamentul poate fi aplicat săptămânal, timp de 3-4 săptămâni pentru rezultate vizibile și se poate repeta ori de câte ori e nevoie.

Dacă părul tău e foarte uscat, poți adăuga în amestec și 2-3 lingurițe de ulei de măsline. Vei vedea imediat efectele și te asigur că vei vrea să repeți această “cură” pentru păr cel puțin o data pe sezon!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X