All for Joomla All for Webmasters
Bizar

„Am tras blugii pe mine şi am simţit cum mi se scurge viaţa!” Atenţie, ţi se poate întâmpla şi ţie!

Nici prin gând nu-i trecea că, în momentul în care-şi va pune blugii cei noi, va fi la un pas de moarte! La propriu!

Aceasta este povestea lui Jane Rylanc, o femeie în vârstă de 52 de ani, din Ormskirk, Anglia, care a trecut printr-o experienţă înfiorătoare! Dacă nu intervenea la timp, îşi pierdea un picior! Medicii i-au spus că, dacă mai aştepta o singură oră, nu mai mult, ar fi fost nevoiţi să-i amputeze membrul.

Pe lângă chinurile fizice de neimaginat, femeia a trebuit să treacă prin patru operaţii extrem de complicate. A avut nevoie de mai multe grefe de piele, iar operaţiile i-au lăsat urme adânci pe picior.

„Blugii îmi storceau, la propriu, viaţa! Îmi luau tot oxigenul din picior”, a povestit Jane, pentru un ziar local.

Aceasta a mai spus că a purtat blugii o singură dată, în noaptea aceea. S-a gândit că vor fi perfecţi pentru petrecerea la care urma să participe. În timp ce dansa, însă, femeia pur şi simplu s-a prăbuşit! Când şi-a revenit din leşin, s-a dus acasă.

A doua zi, când s-a trezit, a văzut că piciorul era umflat. A luat un taxi şi s-a dus de urgenţă la spital. Acolo, medicii i-au pus un diagnostic cumplit: sindrom Volkmann, cunoscut şi sub denumirea de „sindrom de compartiment”. Muşchii şi nervii i-au fost grav afectaţi de presiunea cauzată de pantalonii skinny mult prea strânşi pe picior.

„Piciorul meu stâng a trebuit să fie despicat pur şi simplu, pentru a înlătura presiunea care-l sugruma. Medicii mi-au spus că, dacă nu se intervenea, în mai puţin de o oră, piciorul meu ar fi fost amputat. Mai mult, orice întârziere îmi punea viaţa în pericol. A fost înfiorător!”, a spus Jane.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error: