Socant

„AM FOST VIOLATĂ DE 110 BĂRBAŢI ÎN 22 DE ORE”. MĂRTURISIRILE ŞOCANTE ALE UNEI SCLAVE SEXUALE

O femeie din Marea Britanie a ajuns sclavă sexuală în Grecia, după ce a fost vândută unui proxenet. În şase ani, ea a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu mii de bărbaţi.

Calvarul fetei a început în anul 2005, când a mers împreună cu mama ei într-o vacanţă în Grecia. Acolo, tânăra, pe atunci în vârstă de doar 14 ani, s-a îndrăgostit de un albanez de 22 de ani, pe nume Jak (22 de ani) şi, la scurt timp, s-a mutat cu el în Atena. Fata şi-a convins mama să se întoarcă singură în Anglia, după ce a asigurat-o că îşi va găsi un loc de muncă şi că îi va trimite bani.

La scurt timp, barbatul a angajat-o pe adolescentă ca dansatoare într-un bar, timp de două săptămâni, iar mai apoi a vândut-o „noului şef”, un proxenet pe nume Leon. Timp de şase ani, fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu sute de bărbaţi, pe stradă sau în bordeluri.

„Eram obligată să mă culc cu aproape 50 de bărbaţi pe zi, iar la un moment dat am fost forţată să întreţin relaţii sexuale cu 110 bărbaţi în 22 de ore”, a povestit ea, potrivit Daily Mail.

Tânăra, acum în vârstă de 25 de ani, a reuşit să scape de calvar după ce a încercat să se sinucidă, la vârsta de 20 de ani. După trei luni de spitalizare, ea a reuşit să se întâlnească cu mama ei şi să se întoarcă în Marea Britanie

Aici, tânăra a început să facă terapie şi, după luni de tratament, să îşi accepte trecutul. În prezent, ea şi-a întemeiat o familie şi urmează să devină mamă peste două luni. Tânăra se gândeşte să îşi facă dreptate şi pe cale legală, dar se teme deocamdată să le dea numele proxeneţilor săi care, spune ea, continuă să o caute şi să îi ameninţe familia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X