Dragoste si Sex

Am fost sechestrat și abuzat de o femeie perversă

Știu că ceea ce veți citi mai jos vi se va părea greu de crezut, dar vă garantez că e adevărat. Am fost nevoit să plec din țară pentru a depăși o traumă de neimaginat. Luați aminte, așadar, toți cei care vă împrieteniți cu oricine pe Facebook!

Am cunoscut-o pe Clemansa pe Facebook. Mi-a trimis o cerere de prietenie. I-am dat accept. Avea o fotografie destul de interesantă: o fată blondă, cu ochi verzi. Recunosc că m-a atras fața ei ce emana o inocență ieșită din comun. Tocmai mă despărțisem de prietena mea. Amicii au încercat să-mi facă „lipeala” cu alte fete, dar zadarnic. Niciuna dintre ele nu mi se părea suficient de inteligentă și de frumoasă.

îmi era frică și să nu fiu mințit și aveam impresia că mai toate fetele din ziua de azi sunt false. Se ascund în spatele unui machiaj, poartă aproape mereu o mască ce nu le dă voie să-și exprime adevăratele sentimente.

Eu, Decebal, am fost întotdeauna un tip onest. Mi-au plăcut sinceritatea și deschiderea în orice relație. Rar am găsit oameni care să fie la fel ca mine. Clemansa părea altfel. Era din alt film. Privirea ei era cea a unei copile nevinovate. îmi inspira încredere, sinceritate.

După ce am devenit prieteni pe Facebook, am început să-i scriu. La început, discuțiile erau banale. într-o zi, am nimerit-o tristă.

— Ce faci, drăguțo? i-am scris eu.

— Nu mai fac nimic, a răspuns.

— Cum așa? S-a întâmplat ceva?

— Sunt tristă. Mă simt foarte singură… Nu am pe nimeni să îmi fie alături, să mă țină în brațe. M-am săturat de viața asta!

— O, nu spune asta! Viața e frumoasă! am încercat eu să o încurajez.

Mi-a fost milă de ea. Mă întrebam ce o fi pățit îngerul acela cu ochi verzi de era singură. I-am propus să ne întâlnim. Mi-a spus că nu putea să iasă din casă. Atunci, m-am oferit să iau o pizza și să merg la ea. Exact asta aștepta. încerca să mă ademenească pozând în victimă.

Fără să mă întreb cum de accepta să primească un necunoscut în casă, m-am îmbrăcat și am fugit la Clemansa. Când am ajuns, mi-a deschis ușa și m-a poftit înăuntru. Aveam o cutie imensă de pizza, un platou plin cu prăjituri și o sticlă de vin. Am intrat în living și m-am așezat pe un fotoliu. În realitate era mai frumoasă decât în poza de profil. Locuia într-o casă mare și frumoasă. Decorul era ales cu bun-gust. Mă simțeam bine acolo. Nici nu îmi imaginam ce cursă îmi pregătea Clemansa!

După vreo două pahare de vin, m-a luat de mână și am urcat la mansardă. Înainte de a merge mai departe, a insistat că vrea să mă lege la ochi. Am avut încredere în ea și m-am lăsat legat cu un cordon negru. M-a apucat de braț și m-a condus prin două încăperi. Am auzit o ușă trântindu-se în spatele meu, apoi cum răsucea cheia în broască. Perfect! Mă gândeam că își dorea să fim singuri, să facem sex fără să ne deranjeze cineva, în cazul în care locuia și cu alte persoane.

— Hai, scumpule, vino mai aproape de mine! mi-a spus ea.

— Unde ești, iubito? Bâjbâiam prin întuneric și încercam să-mi dau seama de unde venea vocea ei.

— Sunt chiar aici! Hai, vino! Vreau să facem sex așa cum nu ai mai făcut niciodată până acum!

Sigur că întreaga mea masculinitate s-a deșteptat la auzul acestor cuvinte. Eram deja excitat.

— Unde ești, Clemansa? am întrebat din nou.

Părea să se ascundă. M-am lăsat ademenit în jocul ei. După câteva minute, s-a apropiat și a început să mă pipăie. Respirația mea se accelerase. Mi-a luat mâinile și m-a condus câțiva pași. Am simțit ceva rece la încheieturi. M-a dezlegat la ochi.

— Acum poți să te uiți! a spus ea. Când am privit împrejur, am avut un șoc. Eram legat de un pat cu niște cătușe. De jur-împrejur, erau lumânări aprinse. Decorul din camera în care ne aflam nu avea nicio legătură cu cel de bun-gust din camera de zi. Pe pereți atârnau fotografii ale unor bărbați legați de același pat lângă care mă aflam și eu. în plus, erau scrijeliți cu unghiile și mâzgăliți cu vopsea neagră.

Clemansa se schimbase. Purta un corset negru din piele, avea ciorapi cu model în pătrățele și cizme lungi din piele. În mână avea un bici. Am privit-o nedumerit. Văzând figura mea speriată, a început să mă mângâie pe spate.

— Relaxează-te, dragule! O să îți placă ce am să-ți fac!

Am încercat să am încredere în ea. A continuat să mă mângâie și să mă excite. A început să mă sărute pe gât, apoi mai jos și din ce în ce mai jos… Când am simțit că înnebunesc de dorință, s-a oprit și s-a îndepărtat.

— Mă vrei, Decebal? m-a întrebat ea.

— Te vreau! Te vreau chiar acum!

— Haide, vino! Vreau să te simt!

— Clemansa, dezleagă-mă! Nu ajung la tine.

— Hai, vino! Vreau să o facem chiar acum! continua ea să mă îndemne.

Îmi venea să rup cătușele cu dinții, dar nu aveam atâta putere. Mă adusese în culmea dorinței și se juca cu mine. Am rugat-o să mă dezlege și a început să râdă. I-am spus că nu mai puteam rezista, și atunci m-am trezit cu un bici pe spate. Mi-a dispărut erecția și mi-a fost clar că se întâmpla ceva ciudat acolo.

— Clemansa, hai să încheiem jocul ăsta! Dezleagă-mă imediat!

— Și dacă nu te dezleg ce o să faci?

— Ai înnebunit, femeie!

A început iar să râdă și a plecat. M-a lăsat în camera aceea, legat de pat. Seara, când a revenit, era îmbrăcată într-o uniformă de asistentă medicală. S-a apropiat de mine și a început să mă sărute. Am implorat-o să termine acel joc și să mă dezlege. Mi-a spus că termină numai cu condiția să-i ofer o partidă pe cinste de cunilingus.

Disperat să scap de acolo, aș fi făcut orice. Am acceptat. Când a ajuns la orgasm, credeam că am scăpat. Tot ce îmi doream era să plec de acolo și să mă opresc la poliție ca să o reclam pe femeia aia nebună. Numai că ea nu a vrut să înceteze tortura. A scos din buzunar o seringă pregătită cu ac și m-a înțepat în fesa dreaptă. M-am speriat și am țipat.

M-a întrebat dacă îmi era foame. Trecuseră multe ore de când mă aflam acolo. I-am răspuns că îmi era foame. Am implorat-o să deschidă cătușele și să mă lase să plec. A început să râdă isteric și mi-a spus:

— Cum îți e foame dacă abia ai mâncat?

S-a apropiat de mine și mi-a cerut să repet procedeul de mai devreme. Am refuzat. Atunci, a scos un cuțit lung și mi l-a așezat lângă beregată.

— Ba da, ai să o faci! m-a amenințat ea.

Eram îngrozit. Auzisem de cazuri de sechestrare și abuz petrecute asupra femeilor, dar niciodată asupra bărbaților. Nu știam cum să scap de acolo. Telefonul îmi rămăsese în living și oricum nu îmi puteam mișca mâinile. Clemansa m-a torturat în felul ăla două zile și două nopți. Mi-a făcut fotografii. Mă simțeam jalnic, rușinat. Îmi plângeam de milă.

În cea de a treia zi, a intrat în încăpere un tip de culoare, masiv. M-am speriat din nou. L-am întrebat unde era Clemansa. El nu a zis nimic. A venit lângă mine, mi-a desfăcut cătușele, m-a apucat de gât și mi-a zis:

— Dacă sufli o vorbă cuiva, ești mort! Pe acolo este ieșirea.

A arătat în direcția ușii. Am fugit fără să mă uit în spate. Când m-am văzut în stradă, nu-mi venea să cred că eram liber. Am fugit până acasă. Când am ajuns, am încuiat ușa, am blocat-o cu un dulap și m-am dus la baie. Arătam groaznic și la fel mă simțeam. Cum am putut eu, bărbat, să ajung să fiu sechestrat și umilit de o femeie?

Mi-am închis contul de Facebook și toate conturile de pe rețelele de socializare. Mi-am schimbat adresa de e-mail. Continuam să am coșmaruri noaptea cu secvențele acelea. M-am mutat din oraș. Când am crezut că m-am liniștit, m-am trezit cu o scrisoare. Înăuntru era o foaie pe care era scris un singur rând: ”Dacă sufli cuiva o vorbă, ești mort!”.

Nu știu cum a aflat adresa mea și cine este acea nebună. Am găsit ca singură soluție să încep o viață nouă plecarea din țară. De doi ani locuiesc în Praga și mi-e bine. Am cerut ajutor specializat pentru trauma prin care am trecut. Nu am să uit niciodată acea experiență. Sper doar să învăț să trăiesc cu ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X