Vedete romanesti

Alina Eremia a slăbit 15 kilograme în 5 luni și se vede. Care este secretul ei | FOTO

Alina Eremia a făcut senzație pe covorul verde de la Media Music Awards 2016, într-o ținută de culoare roșie, foarte sexy, care a arătat că a și slăbit destul de mult.

Cântăreața a slăbit 15 kilograame în 4-5 luni, pentru a fi în formă și pentru a purta astfel de ținute sexy. Ea a ales o ținută semnată Cristina Săvulescu. Ținuta a fost una romantică, formată din două piese, care i-a pus în evidență silueta.

”Nu cred în diete, am ținut de câteva ori, rezultate au fost ori dezastruase ori m-am îngrășat la loc tot ce am slăbit. Am ajuns în punctul acela în care mi-am găsit un echilibru alimentar. Nu există alimente pe care să nu le mănânc, dar niciodată nu exagerez. Îmi fac mereu poftele, dar la fel, în cantități normale. Nu mă mai dau în vânt după zahăr așa că l-am redus destul de mult. M-am îndrăgostit de sport, iar atunci când nu ajung la sală, alerg pe stadion și când sunt plecată la concerte fac exerciții în cameră. Am încetat să-mi mai găsesc scuze pentru care nu fac sport”, a declarat Alina Eremia.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X