Meteo

Alertă meteo ploi și ninsori în toată țara. De când intră în vigoare avertizarea

Alertă meteo ploi și ninsori în toată țara. Meteolorogii au emis o avertizare de precipitații, intensificări ale vântului și viscol, totul pe fondul unei răciri accentuate a vremii care intră în vigoare duminică, de la ora 16.

În majoritatea regiunilor de țară se vor semnala precipitații, iar cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 de litri pe metrul pătrat, mai ales la munte, potrivit informării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Alertă meteo ploi și ninsori în toată țara. De când vine vremea rea
Va începe să plouă începând de duminică seara. În noaptea de duminică spre luni, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsiare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde temperaturile vor scădea accentuat.

În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara. Va ninge şi în regiunile sudice, unde este posibil să se depună strat de zăpadă.

Vântul va sufla cu putere și va înregistra viteze ce vor depăși 50-60 de kilometri pe oră. În zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Atenționarea intră în vigoare duminică, la ora 16 și este valabilă până marți, la ora 23.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X