Externe

Alegeri SUA! Rezultatul ultimelor sondaje! Cine castiga

Sondajele arata o crestere puternica a sustinerii populare pentru Hillary Clinton, care a castigat un avans de 9 puncte procentuale in fata lui Donald Trump.

Donald Trump ar trebui sa reuseasca o revenire istorica pentru a castiga lupta pentru Casa Alba peste 20 de zile, in conditiile in care portiuni semnificative din electorat il parasesc in favoarea candidatului democrat. Hillary Clinton are un avans de 9 puncte procentuale in sondaje, dupa ce a fost facut public un video in care mai multe femei recunosteau ca Donald Trump le-a facut avansuri nedorite.

Sustinerea pentru Donald Trump, atat in randul barbatilor, cat si in randul celor cu o educatie mai slaba, a inceput sa scada in ultimele zilei, o traiectorie care ar putea duce la prabusirea masiva in sondaje pentru candidatul Republican.

„Cel mai recent sondaj arata o crestere a sustinerii lui Clinton in toate grupurile demografice, inclusiv in randurile barbatilor fara o diploma de facultate”, a spus J. Ann Selzer, care a gestionat sondajul dinaintea ultimei dezbateri de miercuri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X