Lifestyle

Alege fereastra preferată și află ce te așteaptă în 2017


2017 se apropie cu pași repezi și cu toții ne dorim un an mai bun, în care să ne împlinim cât mai multe visuri și să tragem linie cu plusuri de zâmbete. Psihologii susțin că evenimentele din viața noastră sunt atrase de gândurile pe care le avem. Așadar, fără să te gândești prea mult, alege una dintre cele șase ferestre și află ce îți rezervă anul 2017:

Dacă ai ales fereastra cu numărul 1
Optimismul este cuvântul care te va ghida anul următor și vei crede întotdeauna că ziua de mâine va fi una mai bună. În 2017, vei avea șansa să întâlnești o persoană de sex opus cu care vei rezona foarte bine, indiferent dacă ești sau nu într-o relație.

Dacă ai ales fereastra cu numărul 2
Tu ești genul de persoană care își trăiește viața cu intensitate maximă. Pentru 2017, destinul îți rezervă multe călătorii, care te vor ajuta să te dezvolți spiritual. Vei prinde mai mult curaj și vei face schimbări atunci când nu ești mulțumită de anumite aspecte din viața ta, fie că este vorbă de carieră sau de viața sentimentală.

Dacă ai ales fereastra cu numărul 3
2017 va fi un an plin de oportunități profesionale pentru tine. Ambiția și puterea sunt conceptele care îți vor guverna viața anul viitor. Aplică ceea ce ai învățat până acum și vei avea un an minunat! Nu uita însă că asumarea răspunderii înseamnă și asumarea posibilelor eșecuri, așa că așteaptă-te ca 2017 să fie un an electrizant.

Dacă ai ales fereastra cu numărul 4
Fire romantică și sentimentală, tu vei fi în căutarea împlinirii sufletești în anul ce vine. Chiar dacă uneori lași de la tine și sacrifici mult din timpul tău, pentru tine cel mai important este să îl vezi fericit pe cel de lângă tine. În 2017, ai toate șansele să îți oficializezi relația de iubire sau chiar să devii părinte.

Dacă ai ales fereastra cu numărul 5
Familistă convinsă, anul viitor te vei axa mai mult pe relația cei dragi, așa că vei simți îmbunătățiri în relațiile cu aceștia. Ai o personalitate puternică, pentru că știi întotdeauna ce vrei și lupți pentru a-ți atinge scopurile.

Dacă ai ales fereastra cu numărul 6
Ești rațională, muncitoare și încrezătoare în forțele proprii, iar dacă visezi să fii un lider, în 2017 va fi momentul potrivit să acționezi în acest sens. S-ar putea ca viața sentimentală să fie lipsită de evenimente, pentru că vei fi prea concentrată pe carieră. Dacă vrei să eviți singurătatea, fă-ți timp și pentru tine!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X