Vedete straine

Alain Delon la 81 de ani. Cum arată acum idolul femeilor din întreaga lume

alain-delon-la-81-de-ani-cum-arata-acum-idolul-femeilor-din-intreaga-lume

Alain Delon a împlinit luna aceasta 81 de ani, iar în ultima perioadă acceptă tot mai rar să se prezinte la evenimente.

Într-o rară apariție recentă, la Paris, Alain Delon a mers însoțit de amicul său Jean-Paul Belmondo, de care s-a sprijinit tot timpul, lăsând impresia că puterile îl părăsesc.


Alain Delon este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Franța. Declarat la un moment dat drept cel mai sexy bărbat din lume, actorul a jucat din 1957 și până în 2008 în filme cunscute la nivel internațional. Printre acestea se numără: „Le Retour de Casanova”, „Zorro”, „Notre histoire” sau „Un crime”.

Începând cu 1956, a fost cel mai vizibil actor al cinematografiei franceze, alături de Louis de Funes și Jean-Paul Belmondo, jucând în peste 100 de filme și având peste 100 de milioane de vizionări. Era numit de către mass-media anglo-saxonă ”bărbatul Brigitte Bardot” datorită aspectului său, fiind un bărbat extrem de atrăgător și, totodată, a succesului său mondial.

Din 1984, Delon locuiește în Elveția, în regiunea Geneva, iar în luna martie 2000 a primit cetățenia elvețiană.

Chiar dacă zvonurile îi atribuie multe aventuri amoroase, actorul a avut însă și legături de durată. Relația sa cu actrița Romy Schneider, cu care a început o idilă la filmările pentru cea de-a doua peliculă a actorului, a durat aproximativ cinci ani, apoi a fost căsătorit cu actrița Nathalie Barthélemy, care i-a dăruit primul său copil, Anthony. Legătura cu actrița Mireille Darc a durat 15 ani, dar nu au avut copii, iar relația sa cu modelul olandez Rosalie van Bremen, cu care a avut doi copii — Anouchka și Alain-Fabien, s-a încheiat în octombrie 2002.

„Această ruptură m-a zdrobit (…)”, a mărturisit actorul. „Ideea că pot petrece doar un weekend din două cu copiii mei, mă omoară! (…) Deci, nu Îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă ziua morţii mele”, declara atunci Alain Delon.

În august 2014, actorul francez Alain Delon a fost internat, la Paris, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Actorul fusese internat și în septembrie 2013 și în 2012, din cauza unei aritmii cardiace.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X