Social

Ai aragaz marca asta? Mare atentie – pericol de explozie

Daca nu vor sa se expuna unor posibile explozii in locuinte, posesorii de aragazuri marca Bosch, produse in perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, trebuie sa cheme imediat specialistii. Proprietarii aparatelor afectate sunt sa rugati sa opreasca imediat alimentarea cu gaz a aparatului si sa intrerupa utilizarea acestuia pana la remdierea defectiunii.

BSH Electrocasnice SRL desfasoara o campanie de siguranta voluntara pentru un numar limitat de aragazuri marca Bosch, produse in perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, in contextul in care exista posibilitatea unei defectiuni la un racord de conectare la gaz. In anumite circumstante, pot avea loc scurgeri de gaz si, in cazuri extrem de rare, poate aparea un risc de explozie.

Astfel, toti proprietarii de aragazuri marca Bosch, fabricate in perioada mai sus mentionata, sunt rugati sa verifice daca apartul lor este afectat pe site-ul www.gascookingsafety.com sau sa apeleze numarul de telefon cu tarif normal 021.203.97.48, de luni pana vineri, intre 08,00 – 20,00 si sambata, intre 09,00 – 16,00.

Societatea care a facut anuntul va trimite un tehnician de service autorizat care va oferi fiecarui proprietar al unui aparat afectat inlocuirea racordului de conectare la gaz, la domiciliu. Pentru evitarea oricarui pericol potential, proprietarii aparatelor afectate trebuie sa opreasca imediat alimentarea cu gaz a aparatului si sa intrerupa utilizarea acestuia pana la inlocuirea racordului.

BSH Electrocasnice SRL este filiala din Romania a societatii BSH Hausgeräte GmbH, cel mai mare producator de aparate electrocasnice din Europa si unul din liderii mondiali ai sectorului, inregistrand in anul 2014 o cifra de afaceri anuala de aproximativ 11,4 miliarde euro. Grupul a fost fondat in anul 1967 ca joint venture al societatilor Robert Bosch GmbH (Stuttgart) si Siemens AG (München). De la inceputul anului 2015 BSH apartine exclusiv grupului Bosch.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X