Vedete romanesti

Afaceristă din prima zi de viață! Fiica Biancăi Drăgușanu a produs deja 3.000 de euro

Spre deosebire de alte gravide din showbiz, Bianca Drăgușanu nu a acceptat să facă pictorial în perioada sarcinii, iar curiozitatea în ceea ce-I privește primul ei moștenitor a crescut exponențial. Așa se face că, micuța Sofia Natalia a fost parte a unui contract încă din prima zi de viață.


Multă lume a pus la îndoială faptul că Bianca Drăgușanu a fost cu adevărat gravidă, în ciuda faptului că blonda a vut o sarcină grea din cauza problemelor de sănătate. Paranoia privind ipoteza unei mame surogat a crescut pe măsură ce ea s-a încăpățânat să-și ascundă burta și să facă tot mai puține referiri la maternitate.

Lunea trecută însă, Bianca a născut într-o clinică privată din București, operațiune care a costat-o 20.000 de lei. Încă din prima clipă de maternitate, aceasta a fost asaltată de propuneri venite din parte televiziunilor și publicațiilor care doreau să arate publicului fotografii în premieră cu fetița ei.

Astfel, prima fotografie a micuței Sofia Natalia a apărut chiar de a doua zi în presă și nu degeaba. Potrivit surselor apropiate cuplului Bianca Drăgușanu-Victor Slav, proaspeții părinți ar fi înacasat aproximativ 3.000 de euro pentru acea imagine, practic, primul contract al fetiței lor nou-născute, care, la un simplu calcul, a acoperit mai bine de jumătate din cheltuielile cu venirea ei pe lume.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X