Vedete romanesti

Adriana Bahmuţeanu şi-a dus băieţii la coafor şi i-a vopsit! Uite cum arată micuţii cu şuviţe blonde şi nuanţe de albastru

Adriana Bahmuţeanu ţine foarte mult la cei doi copii şi le face toate mofturile. După ce a mers cu ei în vacanţă, vedeta le-a îndeplinit o dorinţă mai…neobişnuită şi a acceptat să îşi facă o schimbare de look.

Bruneta i-a dus la coafor, unde au fost „coloraţi”, unul dintre aceştia şi-a făcut părul albastru, iar celălalt fiu al Adrianei a optat pentru şuvite blonde. “Tu ce ai face daca intr-o zi copilul tau ti-ar spune ca isi doreste sa se faca blond? Sau….albastru? Ai accepta sa nu? Pare o nebunie dar…e de fapt o dorinta legitima a unui copil de a incerca lucruri noi! In fond, parul creste si gusturile unui pustan se schimba! Asa ca am spus DA intr-o secunda si am ajuns la salonul bunei noastre prietene! Iata ce-a iesit! Va place?”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe pagina ei de Facebook.


Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 20 de kg şi să ajungă la silueta mult dorită. Vedeta TV a mărturisit că nu şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului şi că a reuşit să slăbească după ce a renunţat la consumul de carne. ”Slăbitul ţine de alimentaţie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană şi mai nou rawvegan. Mă simţeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul şi nu ştiam de ce. N-a ştiut nimeni ce am şi la un moment dat am citit o carte şi am spus gata. Mai mănânc peşte, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuieşte foarte bine carnea şi sunt foarte gustoase şi sănătoase. Când mi-e foame şi nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea. Când am renunţat la carne m-am simţit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Şi acum, vara, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viaţa, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiţi ca mine, am de toate, am ce să mănânc şi se vede lucrul ăsta. Acum sunt obosită, ne-am întors de la mare”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X