Vedete romanesti

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu medicul Monica Pop

Adriana Bahmuţeanu a anunțat ieri că a câștigat procesul început pe 9 septembrie, când medicul Monica Pop a dat-o în judecată pentru că a jignit-o la postul de televiziune la care lucrează.

Medicul Monica Pop nu s-a putut prezenta la primul termen al procesului din cauza unor modive medicale.

”Pentru mine luna septembrie este ziua şi procesul. Azi (n.r vineri, 9 septembrie) am avut termen cu doamna Monica Pop. Trebuia să ni se ia interogatoriu, dar doamna dr. Monica Pop nu s-a prezentat. A invocat motive medicale, deşi nu a venit clar cu o scutire… Avocata dânsei a pretins că trebuie să facă chiar azi nişte investigaţii. Ce mă surprinde este că avocata doamnei Monica Pop este tocmai avocata fostului meu soţ”, anunța Bahmu la începutul lunii septembrie.

Procesul a fost intentat de Monica Pop după ce medicul a considerat că Adriana Bahmuțeanu a jignit-o în timpul unei intervenții televizate la o emisiune la care se discuta despre copiii prezentatoarei TV.

Ieri, Adriana Bahmuțeanu a anunțat că a câștigat procesul. ”Dragi prieteni, am și uitat să vă spun că astăzi am cățtigat procesul pe care mi l-a intentat pe nedrept doamna doctor Monica Pop! Multumesc justiției care uneori măcar… chiar funcționează și face dreptate!”, a scris Bahmu pe Facebook.

Monica Pop, clipe grele după ce cancerul a recidivat

În urmă cu trei ani, doctorița devenită pacient a primit un diagnostic crunt: cancer la colon. După două operații și chinurile de după, viața ei a reintrat în normal. Din păcate, boala a recidivat anul acesta, iar medicul a ajuns din nou la cuţit.

“Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, mărturisea Monica Pop, după aflarea diagnosticului.

În prezent, Monica Pop urmează tratament cu citostate şi urmează să se supună din nou unor controale medicale în luna octombrie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X