Vedete romanesti

ADRIAN MUTU, motiv de sărbătoare! SANDRA va izbucni în lacrimi când va afla ce veste a primit ,,Briliantul”

Adrian Mutu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra, cei doi aşteaptă un copil, dar nu şi-au oficializat relaţia, din cauza fostei soţii, deoarece nu a fost recunoscută decizia de divorţ dintre el şi Consuelo, având în vedere că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană.

Fostul fotbalist declara atunci că va face nunta imediat cum instanţa se pronunţă. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

”Briliantul” spera la primul termen, care a avut loc pe 8 septembrie, judecătorii să dea un verdict, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Instanţa a amânat judecata pentru luna noiembrie, şi asta pentru ca Mutu să facă dovadă că decizia de divorţ dintre el şi Consuelo a rămas definitivă.

CANCAN.ro, a aflat în exclusivitate că este oficial un bărbat liber, decizia de divorţ a fostului fotbalist şi actualului director general la Dinamo, a fost recunoscută în urmă cu câteva ore. Iubita lui, Sandra, va izbucni în lacrimi de fericire, deoarece Mutu va putea în sfârşit să o ia de soţie pe cea care îi va dărui un copil.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X