ShowBiz

Adina a suferit un accident de tramvai, din cauza căruia i s-a deformat maxilarul. Era refuzată la TOATE interviurile din cauza aspectului fizic și ajunsese muritoare de foame. Coșmarul ei s-a terminat când l-a întâlnit pe Victor Slav. Cum arată Adina ACUM

Adina este o tanara care in copilarie a suferit un accident de tramvai in urma caruia i s-a deformat maxilarul. Spune ca parintii nu au dat importanta acestui aspect si nu au ajutat-o cu nimic, reprosandu-i ca nu-si gaseste de munca.

A lucrat sase ani intr-un restaurant, la bucataie. Adina a marturisit ca la orice interviu mergea era refuzata din cauza aspectului fizic, mai precis a defectelor extrem de vizibile ale danturii, cu care se lupta de atatia ani. Se simtea marginalizata, singura, oriunde mergea lumea se uita insistent la ea si spunea ca s-a saturat ca cei din jur sa-si bata joc de ea. Tanara a visat sa scape de acest complex care a chinuit-o atat si sa ia viata de la capat.

In cadrul emisiunii „Frumustete pe muchie de cutit”, în urmă cu aproape 7 ani, a avut sansa ca visul ei sa devina realitate. In fata celor dragi, Adina a marturisit ca schimbarea este atat de mare, incat aproape ca nu s-a obisnuit cu noua sa infatisare. Este insa bucuroasa ca a scapat de complexele care o chinuiau si este increzatoare ca planurile pe care si le-a facut se vor realiza.
Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X