Social

Adevărul din spatele poveștii ursului împușcat în Sibiu: ”Autoritățile l-au fugărit cu girofare, cu urlete și răcnete” (FOTO)

cadavrul-unui-turist-carat-de-un-urs-muntii-bucegi1381918138

Localnicii și mai cu seamă, jurnaliștii sibieni au primit miercuri dimineața un mesaj în care erau avertizați să nu meargă prin zona Ibis din Sibiu, fiindcă se desfășoară o operațiune de imobilizare a unui urs de dimensiuni mari, semnalat la ora 6 dimineața.

   


Autoritățile au anunțat de asemenea că nu este o glumă, rugând oamenii să transmită și altora și să publice pe orice cale, pentru a-i preveni de acest pericol.

Victor Kapra povestește pe pagina sa de facebook că întreaga poveste i-a fost lămurită de Bogdan Brynlynski, editor la Turnul Sfatului din Sibiu:

„Nu s-a creat niciun fel de panică, în afara unei doamne care s-a speriat ceva mai tare pentru ca a dat nas în nas cu el în poartă, n-am dat până acum de nicio situație mai gravă, de oameni speriați, șamd. Dimpotrivă, majoritatea celor care l-au văzut prin oraș au privit situația cu calm și mai degrabă cu umor decât cu panică. Problema e sistemul de hăituit pus în practică de autorități, care l-au fugărit cu girofare, cu urlete și răcnete și au complicat situația și mai mult din neștiință și lipsă de pregătire.”

To Top